EDİRNE / SÜLOĞLU - Ali Ayağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Süloğlu Belediyesi destekleriyle ve Kaymakamımız Adem Can OKUR’un katılımıyla öğrencilerimiz Atamızı ziyaret etti. Katkılarından dolayı Süloğlu Kaymakamımız Adem Can OKUR’a ve Belediye Başkanımız Mehmet ORMANKIRAN’a teşekkür ederiz

Ekm

Ekim ayı "edep, saygı, nezaket" değerlerimiz kapsamında okulumuzun öğrencileri ve kulüp öğretmenleriyle beraber öğrencilerimizin aile büyüklerine hürmet ziyaretinde bulunduk. Geçmişten ders alabilen geleceğe ışık olan nesiller için nezaket, saygı can suyudur. Hürmet buluşmamız hem büyüklerimizi hem de öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Haz

Okulumuz 12. sınıflarının mezuniyet töreni Kaymakamımız Sayın Özgür KAYA, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ORMANKIRAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bünyamin YILMAZ ve kıymetli velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mezun öğrencilerimize girecekleri Yüksek Öğretime Kabul Sınavında başarılar, hayatlarının geri kalan döneminde mutluluklar diler, öğrencilerimize verdikleri ekmeklerden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri Sayın Kaymakamımız Özgür KAYA'nın himayelerinde Çanakkale Gezisine katıldılar.

Gezide gençlerimizin, sosyal ve kültürel yönlerinin gelişimi ayrıca sınav öncesi moral motivasyonlarının artırılması amaçlanmıştır.

Haz

Okulumuz Ali Ayağ Çok Programlı Anadolu Lisesi eTwinning proje çalışmaları kapsamında, 2021-2022 eğitim- öğretim yılında Türkiye, Yunanistan, Gürcistan ortaklarının katılımıyla 10 okul tarafından yürütülen 'Classics From Different Perspectives ' adlı proje Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emegi geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Kariyer Günleri Etkinlikleri çerçevesinde Süloğlu Devlet Hastanesi doktorları Başhekim Dr. Fatoş TEYMEZ ve Dr. Gülşah CEYLAN öğrencilerimizle buluştular.

May

TRAFİKTE 10 ALTIN KURAL UYGULAMASI NEDİR?

GÜVENDE OLMAK İSTİYORUM VE…

1.Bütün yolcular benim sorumluluğumda olduğundan KEMER TAKMAYA

2.Kurallar bizi korumak için konduğundan TRAFİK KURALLARINA UYMAYA

3.Yayalar ve çocuklar, otomobilim gibi metalden yapılmadığı için HIZ SINIRLARINA UYMAYA

4.Hem aşınma, hem de doğru hava basınçları bakımından yedek lastik de dahil olmak üzere LASTİKLERİMİ KONTROL ETMEYE

5. Önce insan ilkesi ile hareket ederek İNSANA ÖZEN GÖSTERMEYE

6.Onları, güvenlikleri için çocuk koltuklarına oturtarak ÇOCUKLARIMI KORUMAYA

7.Cep telefonuyla konuşmak ve mesajlaşmak beni trafik için bir tehlike haline getirdiğinden DİKKATLİ OLMAYA

8.Geç gitmek, hiç gidememekten daha iyi olduğundan YORULDUĞUMDA MOLA VERMEYE

9.Motosiklet ve bisiklet, kafamı korumayacağı için KASK TAKMAYA

10.Diğer sürücülere saygı göstererek KİBAR VE SAYGILI OLMAYA SÖZ VERİYORUM.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısı ile okulumuz kız öğrencileri ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan kadın personeller arası "Voleybol Dostluk Maçı" gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı "Okulumu ve Futbolu seviyorum❤️" çalışması